четвртак, 1. октобар 2015.

Jaje za savrseno cistu kozu

Caos drage!Pre svega veliko izvinjenje zbog kasnjenja ovog posta koji sam najavila davno.
Kao sto nam je svima poznato, mitiseri su napast, koje je veoma tesko osloboditi se.
Sve smo se susrele sa raznim maskama i pilinzima, koje obecavaju cudo, a kada ih probate ne daju nikakve rezultate, a uz to su i veoma skupi.I znam da smo sve, koliko god gresne bile zbog toga :) u jednom trenutku posegle za najgorim nacinom uklanjanja-stiskanjem.Cime smo samo iziritirale kozu i dobile jos goru napast-akne.
Da biste izbegle sve neprijatnosti koje sa sobom nosi uklanjanje mitisera, danas vam u ovom postu predstavljam masku koja je zaista efikasna, potpuno prirodna, a pored toga i jeftina.
Savetujem da pre koriscenja ove maske odradite ciscenje lica, ja primenjujem moj nacin ciscenja lica(ostavcicu vam link na kraju posta), vi mozete da cistite lice kao sto to i inace radite.
Porebni sastojci:


  • 1 jaje
  • 2 cinijice
  • ubrus ili salveta
  • makaze
Priprema:
Razdvojte belanac i zumanac u dve posude.Ubrus ili salvetu isecite u obliku maske za lice, ostavivsi otvore za oci i usta.Mozete iseci i manje ko9made ukoiliko vam je tako lakse.
1. Korak:
Ocistite lice.
2.Korak:
Razmutite belanac i nanesite ga na ocisceno lice.Prko toga zalepite masku ili komade ubrusa (salvete), koje ste pre toga pripremili.Premazite belancem.
Sacekajte 20-30 minut, da se belanac stvrdne.Vreme cekanja je relativno, i varira u zavisnosti od toga koliko ste belanca naneli.Najbolje da pricekate da se maska stvrdne toliko, da postoji formirana korica.
3. Korak:
Naglim pokretom odlepite masku sa lica.Ovaj korak moze da bude neprijatan.
4. Korak:
Umijte lice mlakom vodom.
5. Korak:
Razmutite zumanac i nanesite ga na lice, preko zalepite ubrus ili salvetu ( u ovom koraku koriscenje ubrusa nije obavezno, ja ga koristim radi lakseg skidanja zumanca). Sacekajte da sestvrdne (oko 10-ak minuta).
6. Korak:
Odlepite zumanac sa lica.
7. Korak:
Isperite lice mlakom vodom.
8. Korak: 
Namazite vasu omiljenu hidratantnu kremu.
Belanac ce sa vase koze ukoniti mitisere i necistoce koje se taloze u porama, dok se zumanac koristi radi omeksavanja koze.
Ja sam prezadovoljna ovom maskom, i jedva cekam vase utiske.
Kao i uvek tu sam za sva vasa pitanja, mozete da mi pisete ovde u komentarima, ili na vama drazi nacin mail:aninbeautyblog@gmail.com

Link za moj nacin ciscenja lica:http://aninbeautyblog.blogspot.rs/2015/07/moj-nacin-ciscenja-lica.html